За Нас

Banana Kick е компанија составена од луѓе кои што се во секторот на игри на среќа односно обложувалници уште од 2000 год.

Oсновна цел ни е да ја задоволиме желбата и потребата на клиентите, да им ги исполниме сите нивни барања се со цел да им овозможиме поголемо уживање и поголема забава  по напорниот ден.

Визија - Ние како компанија сме одлучни во намерата да им го преставиме на клиентите обложувањето како хоби во кое клиентите сами одлучуваат,сами учествуваат, каде што нема забрани и рестрикции, каде што секој може да се чувствува како дома.

Ние сме секогаш спремни за нови игри, иновации, непосреден контакт со клиентите и  се со цел нашите клиенти да се чуствуваат ценети и почитувани, секогаш сме отворени за нови идеи нови предлози со кои би ја зголемиле блискоста со нашите клиенти и нашите партнери.

Нашата мисија и задача е да им ја препуштиме играта на клиентите. Тие да одлучуваат за своите влогови да им овозможиме што е можно поголем избор за да секогаш кога ќе ги напуштат нашите локации да бидат насмеани и задоволни и желни повторно да не  посетат.